Najaarsrally 2021

Najaarsrally van 11 tot en met 25 september.

Het is dankzij Annie en Jan Kranendonk gelukt om in korte tijd een mooie camping te vinden bij hen in de buurt namenlijk De Oudlandse Hoeve bij Steenbergen. Het is een SVR camping met 25 plaatsen waarvan wij er voorlopig 20 hebben vastgelegd. Omdat de reserveringen wel snel gaan is het noodzakelijk dat wij voor 18 juni doorgeven met hoeveel equipes wij komen.

Het programma is natuurlijk nog afhankelijk van de corona regels, maar een rondleiding door Steenbergen,  het bekijken van Bergen op Zoom en een bezoek aan de Synagoge zijn zeker de moeite waard. Verder kan er uitgebreid gewandeld en gefietst worden en er is ook een mogelijkheid om fluisterboten te huren en daarmee een mooie boottocht te maken.

Waar we deze keer niet onderuit kwamen, is dat er op deze camping per plaats € 25 reservering vooraf betaald moet worden. Dit bedrag vragen wij bij de organisatiekosten zodat het centraal geregeld wordt en dat in geval er iemand afvalt en er een ander voor in de plaats kan komen dit niet via de camping gaat en er dus niet extra betaald hoeft te worden, zodat het aantal plaatsen hetzelde blijft. Uiteraard worden deze reserveringskosten bij het afrekenen van de campingkosten in mindering gebracht.

De kosten voor deze camping zijn voor een equipe van 2 personen € 17,70 en voor een equipe van 1 persoon € 12,60 als men lid is van de SVR. Anders komt er € 1 per persoon bij en een lidmaatschap kost € 10. Lid worden kan bij aanmelden op de camping. Deze prijs is all in behalve als er per dag meer stroom wordt gebruikt dan 5KWh, dan komt er € 0,40 per KWh bij en voor huisdieren wordt € 0,75 per dag gerekend.

Chemische toiletten kunnen alleen geleegd worden als het biologisch afbreekbaar is omdat ze geleegd moeten worden in een septictank.

Ik heb er zin in en ik hoop dat we net als vorig jaar in Drenthe weer gezellige en leuke weken hebben.

Aanmelden kan via de website van de Soliferclub. Doe het zo snel mogelijk want bij aanmeldingen na 18 juni kunnen wij niet garanderen of er nog plek is.

Namens de AC

Jannie