Jaarwisseling 2021-2022

Oorspronkelijk zou de eindejaarstref 2021 worden gehouden op camping de Paalberg in Ermelo. In overleg met degenen die zich inmiddels aangemeld hebben is deze verplaats naar:

Camping de Gijzel, de Gijzel 42, 5268 CN Helvoirt.

De reden is dat de Corona besmettingen weer oplopen en Ermelo in een gebied ligt waar de vaccinatiegraad laag ligt en de besmetting cijfers hoog zijn.

Dit is een kleine camping en vooral voor de periode vanaf 27 of 28 december tot en met 2 januari is het aan te raden om te reserveren. Er zijn door ons al plaatsen gereserveerd voor degenen die zich voor Ermelo hadden aangemeld.

De kosten zijn € 22,95 per equipe per nacht exclusief € 1,75 toeristenbelasting per persoon. Voor een hond moet € 2,50 per nacht worden betaald. Bij het niet of later komen of eerder vertrekken moet voor de hele gereserveerde periode tot 2 januari volledig worden betaald. Bij vertrek na 2 januari is dit niet meer zo. Wie zich nog wil aanmelden doet dit zo spoedig mogelijk want het aantal plaatsen is beperkt. Het aanmeldingsformulier op de website is aangepast.