CTI - juni 2011

Deze zomer gaan we voor de ANWB naar Noord- en Midden-Italië voor de campinginspectie. Een twintigtal kleine campings en ruim veertig zgn. “charmecampings”. We zullen ongetwijfeld weer fraaie plekjes tegenkomen en wanneer alles verwerkt  is kunt u weer een compilatie van de meest aantrekkelijkste campings in ons blad lezen. Nog even geduld dus.Net als de vorige keer een paar interessante sites om eens te bekijken:

www.judylohman.nl
Het schrijversechtpaar Judy Lohman (Diety Oppedijk en Junte Lohman) reist gedurende enkele maanden per jaar in een omgebouwde vrachtwagen door Europa. Tijdens hun reizen werken ze aan hun boeken en columns.Lees erover op hun mooie site.In een aparte blog vertellen zij overigens ook over hun belevenissen. Zoals over de adembenemende reis door Scandinavië in 2010.

www.kokenopdecamping.nl
Een site met een culinair tintje. Kampeerders wisselen recepten uit die je prima kunt bereiden op de skottelbraai, barbecue of gasstel. Eet smakelijk!

www.anitavakantiehomepage.com
Anita deelt haar kampeerervaringen met de bezoekers en je kunt een kijkje nemen in haar caravan. Lees de honderden handige tips en bekijk alle foto’s, bezochte campings, leuke routes en links. Ook het gastenboek is de moeite waard.

www.gardafriends.com
Als je naar het Gardameer wilt gaan je kun je deze site niet overslaan. Allerlei tips en nieuwtjes en lees deze voor je op reis gaat! Er is een overzicht van tweets, blogs, video’s en websites over het mooiste meer van Italië.