Algemene Leden Vergadering 2022

Deze wordt gehouden in de recreatieruimte “de spaak” op camping Ackersate, Harremaatweg 26, 3781 NJ Voorthuizen op zaterdag 9 april, aanvang 14.00 uur en inloop vanaf 13.30 uur.

De agenda en vergaderstukken worden vermeld in het komende clubblad, alleen de financiële stukken worden weer per e-mail verzonden.

Ook voor de ledenvergadering is het fijn om vooraf te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekening.

Na afloop van de ledenvergadering is er gelegenheid om deel te nemen aan een buffet tegen een kostprijs van € 24,50 per persoon exclusief drankjes. Deze prijs is gebaseerd op een deelname van minimaal 40 personen. Het is dus zaak om ook hiervoor zo spoedig mogelijk te weten wie hiervan gebruik wil maken. Als we de 40 personen niet halen is er wel een andere afspraak mogelijk met de horecaondernemer van het restaurant op de camping.

Ook voor de ledenvergadering en het buffet is het fijn om vooraf te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Maak daarvoor gebruik van het aanmeldingsformulier op de website. Met dit formulier kunt u zich ook inschrijven voor deelname aan de ledenvergaderings tref.