Rondreis Nederland-Duitsland-Nederland 2023

In de periode van 10 juni tot en met 1 juli 2023.

Eerste week: naar Camping Elisahoeve in Grijpskerk, Groningen. In het clubblad van December 2022 heeft al het nodige gestaan over wat er zoal in de omgeving is te zien. De kosten voor deze camping zijn voor zover nu bekend ongeveer € 20,= per equipe per dag inclusief stroom, honden € 1,= per dag.

Tweede week: Camping Am Berg in Bad Bentheim, Duitsland. Ook hierover hebben wij in het clubblad van December 2022 al wat geschreven. De kosten voor deze camping zijn € 8,50 voor een kampeerplaats en € 6,50 per persoon. De toeristenbelasting is € 1,80 per persoon en voor een hond moet € 2,= betaald worden. De stroom wordt afgerekend voor € 0,60 per KWh. Voor een 2 persoonsequipe komt het dan neer op € 25,10 of € 27,10 met hond exclusief stroom. Voor een 1 persoons equipe komt het neer op € 16,80 exclusief hond en stroom. Hier is al een voorlopige reservering gedaan.

Derde week: wij hebben navraag gedaan bij het NCC terrein De Spekberg bij Blerick, Limburg. Helaas kunnen wij daar niet terecht. Er zijn te weinig vrije plaatsen om voor ons 10 plaatsen te kunnen reserveren. Als alternatief hebben wij voor deze laatste week plaatsen gereserveerd bij camping Hoeve Maasduinen te Wellerlooi. Deze camping ligt tegen het natuurgebied Maasduinen aan. Kosten voor deze camping zijn Kijk hier