Rondreis Nederland 2021

Rondreis door Nederland van 5 tot en met 26 juni 2021.

Deze reis is ook opengesteld voor niet-leden. Indien het aantal aanmeldingen in relatie tot de besproken capaciteit van de gereserveerde terreinen daar aanleiding toe geeft zullen leden echter voorrang hebben bij toewijzing.

  • We starten de reis in Zeeuws Vlaanderen en hebben een reservering gemaakt op camping de Vogel in Hengstdijk. Wij verblijven daar van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 juni. Deze camping hanteert het ACSI tarief van € 18 voor een equipe van twee personen en heeft u een hond dan komt daar € 3 bij. De toeristenbelasting bedraagt € 1 p.p.p.n.
  • Op 12 juni vertrekken wij dan naar de Veluwezoom en verblijven daar tot zaterdag 19 juni. Hier hebben wij een reservering kunnen doen bij camping Boszicht te Laag-Soeren. De is prijs € 19 per equipe inclusief toeristenbelasting en 1 hond.   Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een ACSI kaart.
  • En dan gaan wij op 19 juni voor de laatste week naar Friesland en hebben daar een afspraak kunnen maken met vakantiepark De Kuilart in Koudum. Ook deze camping is aangesloten bij ACSI en hier betalen wij € 19 per equipe, en voor een hond € 4;50; de toeristenbelasting is € 1,25 p.p.p.n. Voor douche kunt u een kaart kopen voor € 5 en hiermee kan in totaal 40 minuten gedoucht worden. Blijft er tijd over dan krijgt u geld retour. 

Omdat de campings zo snel mogelijk maar uiterlijk 15 april willen weten hoeveel equipes er komen vragen wij jullie om je zo spoedig mogelijk aan te melden.

Uiteraard is het mogelijk om een deel van de reis te doen maar dat wel graag per hele week.