Rondreis Nederland 2022

Rondreis/rally door Nederland van 11 juni tot en met 2 juli.

In afwijking van wat eerder in het clubblad is vermeld is deze periode gekozen omdat anders het pinkster weekend in onze reisperiode zou vallen en veel campings dan geen groepen willen hebben.

Op zaterdag 11 juni starten wij op mini camping De Linde, Haag 43, 5815 CB Merselo in Noord Limburg. De prijs is € 24 per nacht voor een equipe van 2 personen inclusief en € 17,50 voor een equipe van 1 persoon inclusief. Voor een hond moet € 1 per nacht worden betaald. Bij reservering voor een week moet de hele week worden betaald ook als u eerder vertrekt. Het terrein is autovrij. Wesite: www.delinderecreatie.nl. Het is een mooie omgeving aan de rand van het Loobeekdal en nabij natuurgebieden De Peel en de Maasduinen en ook een uitstapje over de grens naar Duitsland is goed mogelijk. Voor informatie over Natuurgebied Maasduinen zie het clubblad van september 2020.

Zaterdag 18 juni vertrekken wij dan naar de NCC camping Oudshoorn, Westkanaalweg 18a, 2403 NA Alphen aan den Rijn. De prijs is € 25,25 per equipe inclusief en als we met 10 of meer equipes zijn wordt de prijs € 23,25, dat is groepstarief. Honden zijn gratis. Een 1 persoons equipe betaalt € 0,75 minder (dat is de toeristenbelasting). Wij kunnen hier gebruik maken van een ruimte of partytent, koffieapparaat, BBQ. Aankomst en vertrektijd maakt hier niet uit en bij later komen of eerder vertrekken betaal je hier alleen de dagen dat men er is. Website: www.ncc.nl. Deze camping ligt aan een rustige weg midden in het groene hart. Naast de camping ligt een golfterrein met 18 holes. In de omgeving vind je de Zegeplas, de Amstel en de Nieuwkoopse plassen. Verder liggen in een straal van 35 km de steden Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Leiden. Kortom mogelijkheden genoeg voor fietsen, wandelen en steden en musea bezoeken.

En op zaterdag 25 juni gaan wij dan naar camping Harminahoeve, Beetserweg 34, 9551 VE Sellingen. Tarief per nacht is € 21,50 all-in voor een 2 persoons equipe en € 15,25 voor een 1 persoons equipe en voor een hond € 1,50.

Ook hier geldt dat een week reserveren een week betalen inhoudt ook als men eerder vertrekt. Dus wil je b.v. op vrijdag al vertrekken geef dat dan bij de inschrijving al aan. Website: www.campingharminahoeve.nl. De camping is gelegen in de provincie Groningen bij de Sellingerbossen en het Westerwoldse Beeklandschap. Het vestingstadje Bourtange is dichtbij en daar is ook een kaarsenmakerij en natuurlijk nog andere bezienswaardigheden.

Hiervandaan kan ook makkelijk een uitstapje naar Duitsland gemaakt worden en voor wie er nog niet is geweest is de Meyer werf te Papenburg een aanrader. Lang geleden is er al eens een rondleiding voor leden van de Soliferclub geweest. Er is een bezoekerscentrum en als er genoeg belangstelling is kunnen we een rondleiding proberen te bespreken. Website: www.meyerwerft.de

Alle genoemde tarieven zijn inclusief toeristenbelasting.

Het is fijn als er 3 weken wordt meegereisd maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor 1 of 2 weken in te schrijven.

Het inschrijfformulier staat op de website en omdat we met kleinere campings te maken hebben moeten we uiterlijk 30 april doorgeven hoeveel reserveringen we nodig hebben. Als er daarna aangemeld wordt is er geen garantie meer voor een plaats. Voorlopig hebben wij op elke camping 15 plaatsen gereserveerd.

Gezien de korte tijd die we hebben om alles te organiseren zullen we de komende tijd en tijdens de rally bekijken welke gezamenlijke uitstapjes er georganiseerd kunnen worden.