Eindejaarstref 2019 / Nieuwjaarsreceptie 2020

De Eindejaarstref 2019 wordt gehouden op camping Beek en Hei in Otterlo. Omdat de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 18 januari is is dit een tref die loopt van 28 december tot 19 januari.

Er is een gezellige ontmoetingsruimte waar wij met elkaar en andere kampeerders de avonden kunnen doorbrengen en waar op oudejaarsavond een oudejaarsborrel wordt geschonken. Er mag geen vuurwerk op de camping worden afgestoken. Het speciaal voor de Soliferclub geldende kampeertarief is € 16,= voor een 2 persoons equipe en € 13,= voor een 1 persoons equipe exclusief € 1,13 toeristenbelasting per persoon per nacht. Inschrijven gaarne zo spoedig mogelijk via het inschrijfformulier.

De nieuwjaarsreceptie 2020 wordt gehouden op zaterdag 18 januari 2020 en nu niet in de middag maar vanaf 11 uur tot 13 uur en om 13 uur is er dan de mogelijkheid om deel te nemen aan een lunch welke per persoon € 13,75 kost en dat is inclusief drankje.

Voor degenen die dan op camping Beek en Hei kamperen is het restaurant op loop afstand en voor degenen die van huis komen is het grote voordeel dat je niet 's avonds in het donker naar huis hoeft te rijden.

Opgave voor deelname aan de lunch eveneens via het inschrijfformulier voor de Eindejaarstref.

Leden inloggen