Afscheid van een caravan. . .

Om als oprichter van de Soliferclub Nederland na 40 jaar het caravannen op te geven moet een in- en aangrijpende beslissing zijn. Fons Wassing formuleerde dat zo:

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan “ ,  een oud gezegde, met een “harde” waarheid. Dit geldt nu ook voor mij, ooit onze eerste caravan gekocht, een Solifer,  bij de Leren Doedel. Kwamen er snel achter dat “service” niet in hun boekje voorkwam.

Doordat ik toentertijd zakelijk veel in Finland was, heb ik  Lohja bezocht waar de Solifer gemaakt werd. We waren het snel eens. “Als U voor ons een goede importeur weet, graag”. Ik woonde in Amersfoort en kende wat mensen van PON Nautic, die o.a. Graziela verkochten. Zij waren geïnteresseerd, en heb hun op het spoor gezet. Maar om toch wat feeling te houden met de markt, heb ik een belangen club opgericht, de rest van het verhaal is jullie bekend.

Gezien onze leeftijd hebben Wil en ik besloten de caravan te verkopen, wat inmiddels gebeurd is.

We hebben samen in de club veel goede vrienden gemaakt, het was een moeilijke keus deze beslissing te nemen,

Maar “life goes on “.

En al die jaren hebben Fons en Wil zich op alle fronten ingezet de club tot een hechte 'familie' van Soliferbezitters te smeden. In en buiten het bestuur, als organisator van of deelnemer aan evenementen en (inter)nationaal als vertegenwoordigers van de Nederlandse Soliferclub. Maar gelukkig raken zij niet uit beeld want blijven als donateur betrokken bij de club. Als klein eerbetoon aan hen herplaatsen wij een door Piet Goudriaan gemaakte video van de door hen georganiseerde reis naar Finland in 2011. 

 

Herfstrally 2019

Piet Goudriaan heeft 2 beeldverslagen gemaakt van de Herfstrally 2019 en die op internet beschikbaar gezet. Klik op een foto om te bekijken.

Leden inloggen