ALV 2020, Jubileumfeest en ledenvergaderingsrally

Als gevolg van de maatregelen in verband met de corona crisis zijn de ALV 2020, het Jubileumfeest en de Ledenvergaderingsrally afgelast.

Na veel speurwerk zijn wij er in geslaagd een geschikte locatie te vinden voor de ledenvergadering gecombineerd met het jubileum. Ons 40-jarig bestaan moet gevierd worden!

Na een bezoek aan Ardoer camping Ackersate in Voorthuizen hebben we besloten voor deze centraal in Nederland gelegen camping te kiezen, voor iedereen makkelijk bereikbaar. Ook vanwege de goede voorzieningen waaronder gratis wifi op de kampeerplekken.

De jaarvergadering zal zaterdag 4 april om 14.30 u aanvangen en we streven naar een eindtijd van 17.00 u.

U wordt ontvangen met koffie of thee en wat lekkers.

Het jubileumfeest begint om 18.00 u met een gevarieerd buffet.

Vanaf 20.00 u is er muziek tot middernacht, verzorgd door Angelo Verkerk, een zanger/ toetsenist en wie weet kunnen de voetjes van de vloer.

Wij hopen veel leden te kunnen verwelkomen.

Voorafgaand aan deze dag organiseert de AC vanaf 28 maart een rally met een aantal activiteiten, waaronder een wandeling met de boswachter en een bezoek aan het pluimvee museum. Aan verdere invulling van de week wordt nog gewerkt.

Het is de bedoeling dat wij met elkaar op het groepsveld komen te staan.

Om goede afspraken te kunnen maken, willen we uiterlijk 1 februari weten op hoeveel leden we kunnen rekenen. Maak daarvoor gebruik van het aanmeldingsformulier op de website.